Julianapenning voor Aurelia Ros-Peters

| Redactie

Ter ere van haar 45-jarig jubileum als UT-medewerker ontving Aurelia Ros-Peters donderdagmiddag de Julianapenning. De penning is een eerbetoon voor mensen met ‘grote verdiensten’ voor de universiteit.

ET-decaan Bart Koopman overhandigde de penning aan Aurelia Ros-Peters.

Ros-Peters is werkzaam in de financiële ondersteuning bij de faculteit ET. Ze begon haar UT-carrière in augustus 1979, als ‘Typiste A’ bij de toenmalige correspondentiekamer van de afdeling Algemene Zaken. Drie jaar later werd ze secretaresse bij het afdelingsbureau N&O. Acht jaar later maakte ze de overstap naar de financiële staf van de UT; eerst bij huisvesting, toen bij het Centrum voor Informatie Voorziening (CIV, tegenwoordig bekend als LISA). Daar werkte ze maar liefst 22 jaar.

Sinds 2017 is Ros-Peters werkzaam bij de faculteit ET in de financiële ondersteuning. ‘Ook nu nog, op gevorderde leeftijd, is haar betrokkenheid, ijver en fanatieke inzet een voorbeeld voor velen’, staat geschreven in de voordracht die richting het college van bestuur ging. Ros-Peters is de 51e ontvanger van de Julianapenning.

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.