Rianne Hagen, master student Industrial Design Engineering, will start a biweekly cooking vlog at U-Today. In this interview, our new campus chef introduces herself. 'With a few simple changes you can make your dishes even more delicious.'
Rianne Hagen, masterstudente Industrial Design Engineering, start vanaf vandaag een tweewekelijkse kookvlog op U-Today. In dit interview stelt onze nieuwe campuschef zich voor. ‘Met een paar simpele wijzigingen kun je gerechten nog veel lekkerder maken.’
Geen grote publieksevenementen, lunchpakketjes en nieuwsgierige mensen die achteraf om sprekers heen drommen. Wel zes uitzendingen vanuit een eigen studio die online te bekijken zijn. De organisatie van de Week of Inspiration gooide – even noodgedwongen als logisch – het roer om. Peter Timmerman (Studium Generale) blikt vooruit op het programma van komende week.
No big public events, packed lunches and curious people crowding around speakers afterwards, but six live lectures from an own studio, that can be watched online. The organisation of the Week of Inspiration changed course - which was as inevitable as logical. Peter Timmerman (Studium Generale) looks ahead to next week's programme.