Recordpoging grootste selfie tijdens Create Tomorrow

| Marly Bergen

In een grote tent voor de Vrijhof vindt komende woensdag Create Tomorrow plaats. Art Rooijakkers, bekend van Wie is de Mol, en cabaretier Jan Jaap van der Wal zitten de dag voor en proberen samen met alle deelnemers het wereldrecord te verbreken van ’s werelds grootste selfie. Het huidige record staat op naam van Microsoft.

In een grote tent voor de Vrijhof vindt komende woensdag Create Tomorrow plaats. Art Rooijakkers, bekend van Wie is de Mol is de dagvoorzitter. Cabaretier Jan Jaap van der Wal en cabaretgroep Op Sterk Water verzorgen het entertainment. Ook wordt geprobeerd met alle deelnemers het wereldrecord te verbreken van ’s werelds grootste selfie. Het huidige record staat op naam van Microsoft.

Case

Studenten lossen tijdens Create Tomorrow in groepen cases op van verschillende bedrijven: Thales, Antea Group, Gemeente Enschede, Provincie Overijssel, Universiteit Twente, Bolletje, Drukwerkdeal.nl, Greenpeace en Start People. 

Oplossingen 

Bedrijven zoeken de meest innovatieve oplossingen en eventuele toekomstige werknemers op deze dag. Deelnemers kunnen tijdens deze dag hulp inschakelen van verschillende consultancybedrijven: Rosen Europe BV, Hospitality Consultants en CapGemini. Create Tomorrow is een initiatief van de Student Union en wordt eens in de twee jaar georganiseerd. 

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.