Teller voor Kick-In staat op ruim 1260 deelnemers

| Rense Kuipers

De Kick-In 2015 gaat morgenochtend van start. De teller staat momenteel op ruim 1260 geregistreerde deelnemers die kennis gaan maken met de campus en het Enschedese studentenleven.

Photo by: Gijs van Ouwerkerk

Daar kunnen meer deelnemers bijkomen, die zich bij aankomst op de campus registreren. ‘Het aantal vooraf ligt hoger dan vorig jaar, terwijl de vooraanmeldingen voor de UT dit jaar lager liggen’, zegt Annemiek Janssens, voorzitter van de Kick-In commissie. ‘We hebben hier extra aandacht aan besteed, onder andere door deelnemers vooraf te bellen.’

Opklaren

Het regende de afgelopen dagen onophoudelijk, maar het weer lijkt de komende dagen op te klaren. ‘Daar zijn we heel blij mee’, vertelt Janssens. ‘Het lijkt erop dat alles door kan gaan zoals gepland en dat we niet hoeven uit te wijken naar andere locaties.’

Paint Battle

Er is dit jaar geen wereldrecordpoging tijdens de Kick-In. In plaats daarvan is donderdag middag een ‘Paint Battle’. Daarbij worden alle deelnemers in twee groepen verdeeld voor een watergevecht met gekleurd water. ‘Daar ben ik zelf het meest benieuwd naar’, zegt Janssens enthousiast.

Het is voor de commissie en de crew vandaag nog hard werken om de laatste puntjes op de i te zetten. ‘Maar we hebben er zin in’, besluit Janssens.

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.