'De eerstejaars hebben genoten'

| Sieme de Wolf

Kennismaking, feesten en gezelligheid. Tijdens de Kick-In 2015 is er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat de eerstejaars een spetterend jaar tegemoet gaan. Enschede en de UT-campus zijn verkend. Vanavond loopt de Kick-In ten einde, tijd voor een terugblik. Hoe is de week verlopen?

Photo by: Jellien Tigelaar

Annemiek Janssens, commissievoorzitter van de Kick-In, is tevreden met het hoe de afgelopen negen dagen zijn gegaan: ‘Ik heb veel lachende gezichten gezien en positieve reacties gekregen. Ook het weer werkte mee aan een goede sfeer deze week.’

Nieuwsgierige studenten

Ze is aanwezig op het Student Life Festival in het Volkspark, waar donderdagmiddag allerlei verschillende organisaties, van Rabobank tot Audentis, hun laatste kans grijpen om de eerstejaars aan zich te binden.

Een aanzienlijk aantal mensen heeft er samen voor gezorgd dat het programma in goede banen kon worden geleid, vertelt Janssens. ‘Ruim honderdtwintig vrijwilligers hebben geholpen bij de organisatie van de Kick-In. Dankzij hen, de crew en de commissie wordt de Kick-In mogelijk gemaakt. Zij maken de week bijzonder.’

Future Unlocked

Donderdagavond is het slotfeest en de eindshow. Studentenband SOG knalt door tot in de late uurtjes. Janssens: ‘Tijdens de eindshow vanavond kan het grote feest losbarsten’. Dan zijn de studenten klaar voor hun eerste collegejaar aan de UT. Ze hebben hun ‘Future Unlocked’.

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.