Talent is welkom in Oss

| Specials U-Today

In tien minuten fiets je van je werk naar het prachtige buitengebied van Oss met afwisselende natuur- en sport mogelijkheden. Oss heeft je veel te bieden in werk maar ook activiteiten na het werk.

Wil je werken in de Life Sciences bij start-ups op biopharma campus Pivot Park of voor internationale bedrijven zoals Organon, MSD Biotech en Aspen API? Regelmatig zijn er vacatures voor een junior of research scientist, bioinformaticus, biomedical engineer, business development manager, maintenance engineer, specialist microbiology etc.

Of werk je liever in de Food als international field service of mechanical engineer, projectmanager, sales of software engineer volg dan de bedrijven Orangeworks, Verhoeven Family of companies, LikeMeat, Padifood, Zwanenberg, Daelmans, Oriental Merchant e.a.

Wil je uitgedaagd worden in de innovatieve maakindustrie? Volg dan de vacaturesite van Heesen Yachts, Kusters Precission Parts, Rev’it e.a. voor vacatures als quality engineer, project engineer, precision parts engineer, projectleider en product developer.

In Oss kun je werken aan medicijnen die bijdragen aan gezondheid wereldwijd, of werk in de food sector aan gevarieerd voedsel voor ons allemaal, of ga aan de slag in de uitdagende maakindustrie. Vanuit ondernemerschap, innovatie en samenwerking worden hier de oplossingen voor problemen van de toekomst gevonden. Dat maakt Oss en Brabant een top kennis- en innovatieregio waar je fantastisch kunt werken, ondernemen, leren en leven.

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.