Orion, careers in Tech

| Specials U-Today

In het dynamische landschap van technologie gedreven industrieën kan het vinden van het juiste carrièrepad aanvoelen als het navigeren door een hele reeks opties. Orion is een referentie voor begeleiding en kansen die is toegewijd aan het afstemmen van de aspiraties van zowel partners als kandidaten in de steeds veranderende wereld van technologie.

Bij Orion begrijpen we dat elk individu unieke talenten, aspiraties en voorkeuren heeft. Daarom vinden we het belangrijk om te luisteren naar de behoeften en wensen van zowel onze partners als kandidaten en zorgen we voor een persoonlijke aanpak bij elke match die we maken.

In 2023 heeft Orion ervoor gezorgd dat 80% van de jonge afgestudeerden een baan vond bij een van onze gewaardeerde partners. Bovendien werd 80% van deze plaatsingen binnen een jaar omgezet in een langetermijncontract bij de partner - een bewijs van de kwaliteit en compatibiliteit van onze matches.

Met een divers portfolio van ongeveer 80 partners, waaronder marktleiders als Bosch, ASML, DAF, Siemens, Scania, VDL, Philips, VMI Group, Neways en Voortman, bieden we een breed scala aan mogelijkheden binnen de technische sectoren.

Tot slot zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe Business Managers om onze technische vacatures aan te vullen. Naast het matchen van de perfecte kandidaten met partners, koesteren we een cultuur van constante ondersteuning en groei.

medewerkers over orion

Matilde, mechanical engineer: ‘De relatie met Orion is zeer persoonlijk, waarbij Orion ondersteuning biedt op verschillende aspecten van mijn leven, van het verwerken van gedachten tot praktische zaken’

Jordi Van Beek, operationeel directeur bij Orion Engineering: ‘De tech-industrie staat bekend om haar snelle tempo van verandering. Flexibiliteit en aanpassingsvermogen zijn belangrijke eigenschappen voor succes op lange termijn in de industrie’

Jordy van Luik, material handler: ‘Orion zorgde ervoor dat ik bij unieke bedrijven kon werken en dat ik kon groeien in de richting van mijn carrière. Ik ben nog redelijk jong en door deze kansen kon ik mij ontwikkelen. Deuren gingen open en ik kon bewijzen wat je in huis heb’

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.