Geen traditionele afsluiting academisch jaar

| Redactie

De traditionele informele afsluiting van het academische jaar – doorgaans in de eerste week van juli gehouden - gaat wegens bezuinigingsmaatregelen niet door. Wel zal het college van bestuur een boodschap uitspreken aan alle medewerkers en studenten.

Photo by: Rikkert Harink

Al enkele jaren sluit de UT het academische jaar af met een informeel samenzijn bij het U Parkhotel. Daarvoor gebeurde dat altijd in de tuin van de Faculty Club. Kosten noch moeite werden daarbij gespaard: de afsluiting werd standaard omlijst met live muziek, eten en drinken. Dit jaar kiest het college van bestuur dus voor een andere opzet wegens de financiële situatie.

 ‘Het CvB zal een boodschap uitspreken aan alle medewerkers en studenten. Dat zal per mail gaan, misschien vergezeld van een videoboodschap’, vertelt woordvoerder Laurens van der Velde. Als alternatief voor de informele afsluiting wijst hij naar het Summersounds festival, dat op 5 juli op het Hogekampplein plaatsvindt. ‘Ook een prima festival om met collega’s het jaar af te sluiten.’

Stay tuned

Sign up for our weekly newsletter.